Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell a brassóit úgy...

Hogy kell a brassóit úgy megcsinálni, hogy jó szaftos legyen, ne legyen száraz?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

A hagyma lehet benne több is . A lényeg,hogy a végén nem főzöd le róla a szaftot.

2013. szept. 7. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
de akkor hogy pirul meg a hús? A húsnak nem főttnek hanem sültnek kell lennie, nem?
2013. szept. 7. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:
mindig utána öntöd lével.
2013. szept. 7. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha már puha, akkor fedő nélkül pirosra sütöd, és utána kevered össze a pirosra sült krumplival.

én két serpenyőben szoktam készíteni, nagyjából egyszerre legyenek készen ( vagyis a krumplit később), hogy ne kelljen várakoztatni, mert így ropogós a krumpli, puha-piros a hús.

2013. szept. 7. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!