Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Franciasalátához párolom a...

Franciasalátához párolom a zöldséget. Az állaga borzasztóvá válik. Mit tegyek vele, hogy ropogós maradjon?

Figyelt kérdés
Ha kevesebb ideig fő, pedig nyers marad.(mármint az én fazekamban) :)
2009. dec. 7. 07:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

12.11 07.41:

Kedves válaszoló!


Ma reggelre megszületett az általad javasolt recept alapján.

Issteni lett! ez az, ezt kerestem!

Nagyon köszönöm!

Miben tudok segíteni?

2009. dec. 17. 08:05
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!