Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » KOcsonyakészítéssel kapcsolatb...

KOcsonyakészítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni: 10 °C külső hőmérsékletnél még tárolhatom kint? És mit adjak mellé a vendégeknek?

Figyelt kérdés
Most csinálok először vegyes kocsonyát, zöldségekkel, akinek jó tippjei vannak, az is jöhet. Köszi!

2014. febr. 15. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne tedd ki ,tedd hütőbe. kenyeret adj mellé.
2014. febr. 15. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm!
2014. febr. 15. 11:55
 3/3 mustafa33 ***** válasza:
5 - 6°C fokon. 8°C fölött semmi esetre sem. De vigyázz, meg ne fagyjon! Kocsonyához legalább is nekem csak a friss ropogós héjú kenyér pászol, meg a tetejére citromlé. Van aki ecetes hagymával szereti. Száz ember százféleképen.
2014. febr. 21. 03:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!