Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az én római tálam zománcozott....

Az én római tálam zománcozott. Az alja nem. Használatkor be kell áztatnom, vagy az étel alá tegyek vizet?

Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem a legbiztosabb, ha be is áztatod és teszel is az étel alá egy kis vizet. Üdv!
2008. júl. 21. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
6%
hmm ha eredeti okori romai akkor én nemnagyon ennék belőle a helyedbe ;)
2008. szept. 18. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!