Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A zabpehely joghurtban vagy...

A zabpehely joghurtban vagy tejben finomabb? Melyikben laktatóbb? És melyik "egészségesebb/diétásabb"?

Figyelt kérdés

Még nem, kóstoltam zabpelyhet és elég béna vagyok ilyen konyhai praktikákban.Szóval minden választ meg köszönök!

:-)



2014. márc. 15. 06:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!


A zabpehely rostban gazdag, remek reggelinek. Joghurtba ha teszed, tegyél bele gyűmölcsöt, vagy amit szeretsz:)natur joghurt legyen, vagy cukormentes. Nagyon jó még, ha mindezt egy kis fahéjjal, vagy vaníliával, esetleg kókusz reszelékkel megbolondítod. Hagyd állni, hogy kicsit megszívja magát.


Tejjel pl tudod helyettesíteni a tejbegrízt. Édesítószerrel természetesen. Én szoktam bele rakni pár szem bogyós gyümölcsöt, fahéjjal. Isteni :)

2014. márc. 15. 06:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :-)
2014. márc. 15. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyik se jó, ha diétázol... 40 gramm zabpelyhet és 5 gramm útifűmaghéjat áztatok be 30 gramm csokis, epres, vagy vaníliás fehérjeporral, 125 gramm mandulatejbe és kb 150 gramm vízbe. Mehet bele gyümölcs is.
2014. márc. 15. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!