Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan süssem a hurkát, hogy...

Hogyan süssem a hurkát, hogy ne repedjen ki?

Figyelt kérdés
Fagyottan?Kiengedve?Hideg vagy meleg sütőben?Forgassam sütéskor?Vagy hogyan,mert állandóan kireped.
2009. dec. 19. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiengdve és meg kell szurkálni tűvel sok helyen és akkor nem repeszti meg a gőz.
2009. dec. 19. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én este kiveszem a fagyóból és másnap sütöm meg (tehát kiengedve), teszek alá zsírt és kicsi vizet, megszúrkálom tűvel, és 1 szer megforgatom, hogy mindkét oldala piros legyen. 180 fokon.

nekem nem szokott kirepedni.

2009. dec. 19. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiengedve mindenképpen, és először csak halk tűzön, hogy egy kis zsírja kisüljön, majd nagyobbra veheted alatta a gázt és meg is fordíthatod.
2009. dec. 19. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 Sajtos Béla válasza:
56%
hideg tűzön kell sütni
2009. dec. 19. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én fagyottan szoktam beletenni a tepsibe és sütni. Nekem nem reped szét.
2009. dec. 22. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!