Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nálatok mi lesz a vacsi?

Nálatok mi lesz a vacsi?

Figyelt kérdés
Van valakinek jó ötlete, ami gyors és lehetőleg ,,meleg,, kaja?
2014. máj. 9. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nálunk maradt ebédről zöldborsófőzelék és rántott hús, az lesz a vacsi is.

Főzzél valamilyen mártással tésztát, az gyors.

2014. máj. 9. 17:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Két dolog között vacillálok: Vagy sonkával-sajttal grillezett ananász, mert van egy friss ananászom amit lassan meg kéne enni, vagy milánói makaróni, efelé azért hajlok jobban, mert elég diétásra sikerült az ebédem és lehet az ananász sem lenne túl tartalmas (kismama vagyok).
2014. máj. 9. 17:56
 13/20 anonim ***** válasza:

Ma paprikás krumpli volt a vacsora kolbászból, virsliből, szalonnából és maradék pörköltből savanyúsággal.

Ebédre gyümölcs leves és rizottó volt füstölt sajttal megszórva.

Holnapra húsgombóc leves, spenótfőzelék fokhagymásan főtt tojással és almás, mákos-meggyes pite lesz-fél, fél tepsi.

Gyors variációk

rizs tükörtojással, majonézzel

sült krumpli tükörtojással

lecsó

paradicsom leves

tejbe rizs

mákos guba

piritott gríz meggy lekvárral

rakott krumpli

sült lecsókolbász mustárral

sült virsli kenyérrel, mustárral

rántott dolgok savanyúval, kenyérrel vagy sült krumplival

bundás kenyér

2014. máj. 9. 21:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Epres kremturo es melle friss eper volt;). A kremturo: eper+ Cserpes vanilias kremturo+ turmixgep. Nagyon nagyon finom!
2014. máj. 9. 22:39
 15/20 anonim ***** válasza:
offtopic: nem tudom eldönteni, hogy egy ember ír 5 választ, vagy senki nem képes az összetett szavakat normálisan leírni (pl. tejberizs).
2014. máj. 10. 01:46
 16/20 anonim ***** válasza:
(15! Inkabb az lesz, hogy ma mar szinte mindenki okostelefont, tabletet használ, amin Szotarprogram van. Az pedig olyan "okos", hogy uj szavakat alkot, illetve a memóriaban nem szereplő szavakat pl tejberizs számára értelmes szavakka alakítja, pl tejbe rizs)
2014. máj. 10. 06:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem gond ha vki külön írta tudjuk miről van szó:))))))
2014. máj. 10. 10:08
 18/20 A kérdező kommentje:
A kismamát kérdezem,hány hetes vagy?nekem a kisbabám most lesz 4 hónapos:)inkább a gyorsabban elkészülő kajákat próbalom előtérbe helyezni jelenleg:)))))sok időt nem hagy főzni:)
2014. máj. 10. 10:13
 19/20 anonim ***** válasza:
12 hetes a kismama :) Megértelek, én is erre készülök! Anyukámnak van egy befőzőautomatája ( [link] a nyáron teszünk majd el egy csomó készételt hogy a nehéz időszakokban majd csak le kelljen venni a polcról és melegteni. A tegnapi milánóim is így készült pl. :), de lehet mindenféle tésztaszószokat, leveseket, egytálételeket, pörkölteket konzerválni, csak tejtermék, liszt meg krumpli nem lehet benne mert akkor hamarabb romlik, de amúgy egy évig is eláll befőttes üvegben, isteni egy masina, nagyon ajánlom mindenkinek :))
2014. máj. 10. 10:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Itt 15-ös, 16-os, jogos, igazad lehet, bevallom, erre nem is gondoltam. :)
2014. máj. 10. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!