Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha csomos lett a porcukor mit...

Ha csomos lett a porcukor mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

1. előveszed a tészta-reszelőt és szépen lereszeled

2. belerakod egy hűtő-zacsiba, befogod a száját és kiklopfolod

2014. jún. 12. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Vagy a sodrófával kilapítod.
2014. jún. 12. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindket valaszt)
2014. jún. 12. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Ha kibontatlan zacskó porcukor, akkor még úgy kibontatlanul nyomkodd meg sodrófával vagy klopfolóval...

(Anyám mindig úgy szokta kinyitni a zacskót, hogy össze van benne kövülve a cukor, és villával próbál törögetni belőle és a dobozába tuszkolni. Agybajt kapok tőle... Legalább ami még zacsiban van, azt porosítsuk már ott! Elég külön szórakozni azzal, ami a doboz aljába kövült később...:-))

2014. jún. 12. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Szétverésnél ajánlatos valami ruhába beletekerni, mert a zacsi kiszakad, tuti.
2014. jún. 12. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
a sodrofast probaltam tokeletes megoldas) a hutotasak sem szakadt ki egyaltalan
2014. jún. 12. 14:13

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!