Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Margarin- és vajkrém helyett...

Margarin- és vajkrém helyett milyen krémet javasolnátok?

Figyelt kérdés
Ami jó tortára, süti összefogására, megtöltésére. A pudingot azért valamivel még tartalmasabbá kellene tenni, mivel javasolnátok?

2014. okt. 29. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
mascarpone
2014. okt. 29. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a pudingban kis vajat és grízt szoktam tenni.
2014. okt. 29. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!