Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Stefánia szeletet hogy kell...

Stefánia szeletet hogy kell megsutni?

Figyelt kérdés
Nekem mindig leragad a tepsi aljára, van valakinek ötlete, hogy kellene sütnöm?
2014. nov. 16. 03:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Tedd szilikonos sütőpapírra, amit kicsit kiolajoztál, nekem így nem ragad le. Legjobb a barna színű szilikonos sütőpapír.
2014. nov. 16. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Vastagon kizsírozott zománcos tepsi aljába raktuk a darálthús egyik felét = a kisdisznó alját, majd bele a tölteléket, és a darálthús másik felével körbe-borítottuk. (Vagyis "kisdisznót sütöttünk és nem szeletekben!)

Felvert tojással alaposan körbe-kentük, sülés közben a tepsi alján összegyűlt zsírral locsolgattuk.

Amikor azt láttuk, hogy az alja már egy kicsit kezd sülni, lapáttal egy kicsit alányúlva megmozgattuk, lehetőleg úgy, hogy ne törjön el a disznócska.

2014. nov. 16. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!