Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az originális madártej állaga...

Az originális madártej állaga sűrű, lassan folyó vagy főzőtejszínhez hasonló állagú?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Sürü, krémszerü, de azért kicsit folyós.


A fözötejszínállagú semmi esetre sem.

2014. dec. 11. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Kb olyan, mint a sürü méz.
2014. dec. 11. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennél hígabb.
2014. dec. 11. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Méz???? Kizárt. A méz olyan sűrű, hogy a kanál megáll benne.
2014. dec. 11. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem a beikrásodott mézre gondoltam, hanem a síma, folyós fajtára.
2014. dec. 11. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Főzőtejszín, vagy annál picikét sűrűbb.
2014. dec. 11. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan sűrű legyen, hogy a fakanalat szépen egyenletes vonja be, ne csurogjon róla. A főzőtejszínnél kicsit sűrűbb.
2014. dec. 12. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!