Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miben különbözik a kávétejpor...

Miben különbözik a kávétejpor és natúr tejpor?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
A kávéhoz használható cukrozva van.
2010. febr. 9. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A kávéhoz való sokkal olcsóbb, a raffaelló pedig sz.r lesz belőle:)
2010. febr. 9. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Az kávéKRÉMPOR, nem pedig kávétejpor. A tejpor tejből készül, a kávékrémpor pedig glükózszirupból s hidrogénezett növényi zsírból.
2010. febr. 9. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
A sima tejport rakhatom kávéba? Milyen íze lesz tőle? ( mert kihagynám a cukrot...)
2010. febr. 9. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Kb. ugyan olyan, vagy még jobb. Én amúgy szoktam sima tejet is rakni a kávéba, azzal is ugyan olyan.
2010. febr. 9. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!