Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért különbözik a húsklopfoló...

Miért különbözik a húsklopfoló két oldala?

Figyelt kérdés
Mire való az egyik ill. másik oldal?
2010. jún. 18. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
... az egyik a rantotthushoz, a masik a reszeg ferjekhez :D
2010. jún. 18. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A sűrűn tüskézett oldala a hús lazítására szolgál, a másik inkább csak lapításra,például hátszín,bélszín esetében,melyeknél nem szabad drasztikusan megsérteni a hús szöveteit
2010. jún. 19. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, főleg másodiknak, de az elsőn is jót nevettem :)
2010. jún. 19. 23:34

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!