Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Most csináltam másodjára...

Most csináltam másodjára fondantot, ami most repedezik viszont puha. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Az első tökéletes lett, mert azt csak próbának csináltam, most viszont alkalomra kellene (jellemző) és nem is lett jó. Az állaga nagyon puha, de szétrepedezik mégis. Most raktam be a hűtőbe, de szerintem valami nem jó. Mit tegyek bele hogy nyújtható legyen a tortára? Köszönöm :)
2015. febr. 12. 11:26
 1/1 anonim ***** válasza:
próbálj belegyúrni egy kis mézet v kevés puha margarint és gyúrd, gyúrd, h megpuhuljon utána pedig nyújthatod
2015. febr. 12. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!