Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Káposztát savanyítok, de nem...

Káposztát savanyítok, de nem tudom mikor van kész. Mikor tehetem be a hideg kamrába?

Figyelt kérdés
Mindenhol írják, hogy a hőmérséklettől függően 3-4 naptól több hétig is tarthat. De mégis meddig? Nem fog tovább erjedni? Vagy más valami?

2015. máj. 30. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Amikor abbamarad buborék képződés ill. amikor letisztul az addig opálos lé.
2015. máj. 30. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A savanyítás négy hetet vesz igénybe, de van aki – ha hideg a helyiség – hat hetet vár.

Melegben nyilván gyorsabb, de az ajánlott hőmérséklet kb. 20°C.

2015. dec. 28. 05:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!