Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Cukorbetegség esetén mivel...

Cukorbetegség esetén mivel lehetne befőtteket, savanyúságot édesíteni?

Figyelt kérdés

2015. jún. 19. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:

lekvárt teljesen felesleges cukrozni

savanyúságba meg tegyél édesítőszert

2015. jún. 19. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Minden cukormentes, vagy azt helyettesito edesito szerrel


itt talalsz par otletet > [link]

2015. jún. 19. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Befőttbe nem kell cukor, így is van benne elég sok... Cukorbetegként valószínűleg nem enném.

Én kuktában teszem el, minden nélkül, víz sincs benne, így nem hígul fel az édessége a gyümölcsnek. Rendben, nem elég édes gyümölcsöknél kellhet édesítés, én eritritet használnék, de ha nem nagy a cukorféle mennyisége, a xillit is jó lehet.


Savanyúságot nem édesítenék, bár ízfokozó, tudom, de akkor sem hiszem, hogy kell bele. De amúgy itt is az eritritet tudom mondani.

2015. jún. 19. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha már eszünk, legyen a szánk íze szerinti, és akkor örömmel eszünk..

szóval vagy megnézed a bolti savanyúságokat, és lekvárokat milyen édesítőszerrel édesítik, vagy veszel a diétás részen édeskét, pötyit,stb...aszpartámot nem fogsz kapni úgysem, de az a legjobb...

édesíts nyugodtan, sokkal élvezhetőbb némelyik savanyú, vagy befőtt.

2015. jún. 20. 06:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!