Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért írja a recept, hogy az...

Miért írja a recept, hogy az élesztős tésztát a hűtőben pihentessem?

Figyelt kérdés
Nem pont az a lényege, hogy a melegben szépen megkeljen?
2010. márc. 28. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen tészta? Lehet hogy nem kell neki megkelni majd csak a sütőben

van ilyen.

2010. márc. 28. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A hűtőben is megkel,csak sokkal lassabban,de ettől finomabb a tészta,mint a hirtelen,melegben.De ha hamarabb akarod megsütni,nyugodtan kihagyhatod ezt a lépést,és melegben keleszd!
2010. márc. 28. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Többnyire a vajas,hajtogatott tésztáknál írják ezt.A vajnak meg kell keményedni,különben a sütés közben kifolyhat a tésztából,és a tészta száraz lesz.
2010. márc. 28. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Sokkal finomabba hűtőben kelt tészta mint a melegben 1 óra alatt megkelesztett!Én egy éjszakára szoktam bent hagyni, és délelőtt kisütöm!isteni!
2010. márc. 28. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, én még nem hallottam korábban ilyesmiről!
2010. márc. 28. 23:38

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!