Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sajtal sonkaval (szilvaval)...

Sajtal sonkaval (szilvaval) toltott csirkemellt fogok csinalni. Ha a feltekert, panirozott sutesre varo csirkemellt 24 oraig a hutobe hagyom megfog romlani? Inkabb sussem ki egybol?

Figyelt kérdés

2016. jan. 31. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Vagy sütés elött panírozd - összekészítheted elöre, vagy ha feltétlen elöre akarod panírozni, akkor süsd meg félig, és másnap frissen süsd át még egyszer.


A nyers panír igen romlandó.

2016. jan. 31. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Ha friss hozzávalókból készíted akkor semmi baja nem lesz.
2016. jan. 31. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen elő lehet készíteni a betöltött húsokat, de a panírozás az legyen a sütés előtt.

A bepanírozott hűtőben tartott hús sajnos eláztatja a prézlit, és sanszos, hogy lejön sütés közben.

Tapasztalat...

2016. febr. 1. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!