Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől lesz a mézeskalács alja...

Mitől lesz a mézeskalács alja foltos, hólyagos?

Figyelt kérdés

A kisütött mézeskalácsaim alja hólyagos, s ezek könnyen betöredeznek, illetve így a mézeskalácsok hátulja sem egyenletes.

Tud valaki esetleg praktikát arra, hogy sima, homogén állagú maradjon?



#recept #hólyag #mézeskalács #megfelelő állag #tökéletes mézeskalács
2016. márc. 5. 12:19
 1/1 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
Sütés előtt szurkáld meg, talán ez segít. :)
2016. márc. 5. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!