Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehetne a bolti dzsemet...

Hogyan lehetne a bolti dzsemet/lekvárt tartósabbá tenni?

Figyelt kérdés

Vettem egy üveg cukormentes Pacific dzsemet, amire az van írva, hogy 'felbontás után 5 napig fogyasztható'.

Tudom, hogy ezt rengeteg dologra ráírják, amit ettől függetlenül 5 nap után akár még hetekig lehet enni, na de ez a dzsem tényleg rendesen bepenészedik 5 nap múlva.. :\

Nagyyyoon finom, már sokadjára veszem, de mindig előbb kidobom a felét, minthogy elfogyna.. :\


2016. márc. 15. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Felbontás után a maradékot főzd fel, és dunsztold ki. Elég macerás, de nincs jobb ötletem.


De van. Kisebb adagokban fagyaszd le. Más tényleg nincs.

2016. márc. 15. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan finom, akkor edd meg 5 nap alatt. Adj belőle anyukádnak, apukádnak, testvérednek, párodnak, akárkinek, akivel élsz. :D Ha csak 5 napig jó, akkor valószínűleg nem nagy kiszerelésű.
2016. márc. 15. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Lefagyasztás! :D
2016. márc. 15. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!