Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pizzát sütöttem, saját magam...

Pizzát sütöttem, saját magam készítette tésztából max hőfokon kb 15-20 percig, jól átsült de vmiért kemény lett a tészta, hogy kéne sütni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 12:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy más mennyit használ, nekem így tökéletes a pizzám. Csak a tapasztalatomat írtam le, nem azt, hogy mennyi KÖTELEZŐ ...
2016. ápr. 18. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
20 perc sok, 10-12 eleg szerintem. Az is lehet, hogy túl vékony volt talán a tészta, vagy nagyon megraktad feltéttel. Sima margheritán gyakorolj
2016. júl. 27. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Fogod a pizzádat, beteszed 230-ra kb, a legalsó szinten légkeverésesen sütöd. :) lehet hogy elég neki a 8 perc is..
2016. júl. 28. 03:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!