Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi túró készítése - felforra...

Házi túró készítése - felforralni vagy nem?

Figyelt kérdés
Mindenütt azt olvasom, hogy nagyon kis lángon csak melegíteni kell egy darabig, de az anyósom mindig forralásig melegíti. Kinek van igaza?

2016. jún. 9. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Forrásig kell melegíteni, de forralni már nem kell.
2016. jún. 9. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Salx Narval ***** válasza:
Lehet, hogy a mama nyers kezeletlen tejet használ és pasztörizálja is, 72-fokon már megemelkedik a jó tej. Túró készítéshez mondjuk jobb a régebbi tej mint a friss. A kezelt tejet valóban csak melegíteni kell.
2016. jún. 10. 07:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Altatom a tejet, majd melegítem csak.


De szerintem ez is olyan ahány ház annyi szokás.


A lényeg, hogy finom legyen a végeredmény.

2016. jún. 10. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!