Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A Csiperke gomba, ha már meg...

A Csiperke gomba, ha már meg van pucolva, hűtőben eláll egy napig?

Figyelt kérdés

08.08.-ig állna el, a csomagolás szerint. Ma el akartam készíteni, de mégsem tudtam, viszont már meghámoztam, holnap délelőttig kibírja biztonságosan a hűtőben szerintetek?

Köszönöm a segítséget!


2016. aug. 3. 21:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Kb 2 órája van meghámozva...
2016. aug. 3. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Még tovább is.

Legföljebb borítsd le valamivel, hogy ne száradjon ki.

2016. aug. 3. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugodtam.:)
2016. aug. 3. 21:56
 4/5 Eszter76 ***** válasza:
100%

Simán kibírja, ha előtte nem volt baja. Nem szeret fólia alatt lenni műanyag dobozban, inkább az szokott vele a gond lenni, ha az eredeti csomagolásban teszik a hűtőbe. Mindenesetre szagold meg, de ha ma vetted, akkor semmi baja nem lehet.

Viszont a termesztett csiperkét teljesen fölösleges meghámozni. Legközelebb elég, ha csak megmosod folyó vízben. (Gombaszakellenőr vagyok.)

2016. aug. 3. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2016. aug. 3. 22:16

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!