Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Fagyasztott áfonyából hogyan...

Fagyasztott áfonyából hogyan készítsek sorbetet?

Figyelt kérdés

Egyáltalán sorbetet lehet készíteni friss gyümölcs helyett fagyasztott gyümölcsből?


Két lehetőségre gondoltam:

1. Fagyott állapotban leturmixolnám.

2. Kiolvasztanám "valamennyire", úgy turmixolnám le, majd újra lefagyasztanám az összekvert sorbetet.


Melyik lenne a jobb módszer?



2016. okt. 3. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A végén úgyis fagyasztott lesz :) Szerintem mindegy, melyik módszert választod, de ha fagyottan csinálod, akkor hamarabb elkészül.
2016. okt. 3. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fagyottan nem biztos hogy nedvesség nélkül viszi a gép.

Én szoktam csinálni házi "meggyfagyit", ami fagyasztott meggy, joghurt (kb annyi mint a meggy) és édesítő, összemixelve kb olyasmi állagú mint a jégkása, további fagyasztás nélkül szoktuk enni.

2016. okt. 3. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. okt. 3. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A jó blender a jeget is ledarálja. Szóval fagyosan is lehet az áfonyával dolgozni, sokkal hamarabb kész a sorbet.
2016. okt. 4. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!