Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A tejtermékek mindegyikében...

A tejtermékek mindegyikében megindul a baktériumok/gombák működése?

Figyelt kérdés

Pl. joghurt - baktériumkultúra miatt lesz az, ami.


És a tejfölben, vajban is zerepet kapnak ezek a folyamatok?


2016. nov. 30. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg.
2016. dec. 1. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A joghurt valóban a baktériumkultúrától az, ami, a kefír a gombakultúrától az, ami. A tejsavbaktériumok minden tejtermék természetes "lakói ".

De minden tejterméknél, akár kultúrával oltott, akár nem, a penészgombák is megjelenhetnek, ami viszont már a romlás jelei. (kivéve a kékpenészes sajtokat )

2016. dec. 1. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 szaszaa11 ***** válasza:
51%

Szia!

Igen, mindenhol jelen vannak. Valahol többé, valahol kevésbé - de ha akarsz még valaha tejet fogyasztani, azt ajánlom ne nagyon kutass az összetétele után, mert meg fogsz ijedni, mit is iszol valójában.

2016. dec. 1. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!