Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A lefagyasztott tojásfehérje...

A lefagyasztott tojásfehérje milyen felengedés után, ugyanúgy fel lehet verni mint a frisset?

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én gyakran szoktam. Pl.: a Ferdinánd fánkhoz nem kell csak sárgája, így a sok fehérjét lefagyasztom, aztán felhasználom valami máshoz pl.: Sampitéhez.
2008. okt. 7. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!