Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Probalta mar valaki a habport?

Probalta mar valaki a habport?

Figyelt kérdés

Az erdekel, hogy elter e a sima tejszinbol vert habtol, allagra,izre?

Illetve a bolti tejszinhabhoz viszonyitva jobb vagy rosszabb?

Volt olyan,akinek nem sikerult habot kepeznie?



#sütés #tejszínhab #Haboor #habkrem
2016. dec. 21. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Habot mindig képez, még sosem volt baj vele. Kicsit más, mint a rendes tejszín, de a bolti kifújósnál nekem sokkal jobban tetszik.
2016. dec. 22. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!