Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Jellemezze a hideg konyha...

Jellemezze a hideg konyha elonyeit es hatranyait?

Figyelt kérdés
Kerem szepen valaki segitsen suliba kene a vizsgahoz es gozom sincs rola hogy mit kell ra irni .hiaba keresem a valaszt a neten de nem talalom sehol.kerem szepen valaki segitsen

2017. jan. 27. 20:56
 1/3 llorTllorT válasza:
36%
hideg konyha előnye , hogy nem gyúlékony. hátránya az hogy melegételt ott nem papikálsz.
2017. jan. 27. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly?!

Ami a suliban a vizsgához kell az feltehetően elhangzott órán, benne van a tankönyvben. Miért a neten kell keresni?


Előnyei: előre elkészíthető, nem olyan feszített a menetrend, gyorsan tálalható, könnyebb szállítani ( jellemzően party-szerviz cégeknél szempont), a kisebb adagok miatt több félét kóstolhat a vendég...

Hátrány: gyorsabban romlik, sokaknál kisebb kulináris élményt ad, mert sokan a gyors-ételekkel azonosítják, szűkebb a menüsor összeállításánál a mozgástér, jellemzően nem lehet "nagyüzemi" módon előállítani ( egy levesből főzhetsz 30 litert egyszerre, míg pld. a sonkatekercset egyesével kell elkészíteni)...

2017. jan. 27. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszom .es kerdesere a valasz az hogy kint praxoltam es nem voltam jelen akkor
2017. jan. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!