Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sajtos korongot ki lehet-e...

Sajtos korongot ki lehet-e sütni kolbászzsírban?

Figyelt kérdés
Sajnos kifogyott a zsír, viszont maradt még egy lábasban elég sok kolbászzsír, ami ugyebár a kolbász sütésekor keletlező narancsárga pecsenyezsír. Azt gondoltuk talán ebben is ki lehetne sütni a panírozott sajtos korongot. Nektek mi erről a véleményetek? Nem lesz vajon rossz ízű?
2017. máj. 13. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha finom a kolbászzsír, akkor inkább dob rajta. Miért ne lehetne kisütni benne? Én csinálok ilyesmit, igaz, rántottával, mesés lesz (pedig eleve szeretem a rántottát).
2017. máj. 13. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
igern, ahoz már mi is próbáltuk a kolbászzsírt, valamint bolti lencsefőzelék konzervet is, egy kis hagymát és paprikát kolbászzsírban fonnyasztottunk meg, majd így ment hozzá a lencsefőzelék. A benne lévő kolbászt a cicának adtuk mert rossz ízű. Talán érdemesebb volna a lencse főzeléket kolbász néálkül gyártani, akár olcsóbb is lehetne.
2017. máj. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!