Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell töltött káposztát...

Hogyan kell töltött káposztát tekerni?

Figyelt kérdés
Ti tekerés előtt megmossátok a káposztát?

2017. jún. 28. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Még a kezemet se.
2017. jún. 28. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, és mivel én édes káposztából készítem a tölteléket ,előfőzöm egy kicsit, hogy puhább legyen.
2017. jún. 28. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Melyiket kérdezed, a savanyúkáposztából készültet, vagy a paradicsomos, édeskáposztás szabolcsit ?

Mindegyiknek más a feltekerési /töltési/ módja, legalábbis mifelénk.

A savanyúkáposzta levelét sem mosom meg, az édeset meg pláne nem, mert azt kissé elő kell főzni.ha gondolod leírom mindegyiket később, csak most nincs annyi időm.

Nagyjából a lényeg, hogy a sav. káposztásat úgy tekerjük fel kb, mint a palacsintát, a két végét bedugjuk, az édeskáposzta levélből kis tölcséreket formázunk és azokat töltjük meg.

2017. jún. 28. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!