Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan pácoljátok az egész...

Hogyan pácoljátok az egész csirkét, vagy csirkecombot, hogy belül is ízletes legyen, kívül pedig ropogós?

Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Pácban álljon legalább 2-3 napig a hús. Ropogós attól lesz, hogy sütés végén, amikor a hús már átsült, megpirítod hirtelen magas hőmérsékeleten pár percig a húst.
2008. okt. 31. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Én nem pácolni szoktam, hanem fűszersót veszek, és azzal kívül-belül bedörzsölöm. Hagyom állni fél órát, majd irány a sütő. Zsírt teszek alá (az olaj hamar megég), meg pici vizet, letakarom alufóliával, és addig sütöm alatta, míg meg nem puhul. Akkor leveszem a fóliát, meglocsolom a zsírjával, és megpirítom magasabb lángon. Többször is meg kell locsolni, és isteni ropogós lesz, belül pedig szaftos. :)
2008. nov. 1. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ma megsütöm!
2008. nov. 2. 07:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
viszont ha egészségesen akarod csinálni, inkább természetes fűszerekben és olajban pácold, és a fűszersót, leveskockákat, vegetákat örökre kerüldd el. ili
2008. nov. 2. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ételízesítős olajjal kend be(ajánlom a Vegamixet mert az nem műanyag), majd a belsejébe rakjál egész hagymát, kakukkfűágat meg a fokhagymát. Fincsi lesz.:)
2008. nov. 6. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!