Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A rumos meggy "befőttben"...

A rumos meggy "befőttben" Használhatok meggy helyett cseresznyét?

Figyelt kérdés
Egy főzés nélküli receptet választottam. A meggy túl savanyú, jobb lenne cseresznyével. Vagy nem?
2010. jún. 20. 08:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A cserka is tökéletesen jó!
2010. jún. 20. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 igabcsy ***** válasza:

Nyugodtan csináld cseresznyéből is.

De a rumos meggy sem lesz savanyú, hiszen kell bele cukor.

2010. jún. 20. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!