Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A süti teteje sütés után...

A süti teteje sütés után miért esik össze?

Figyelt kérdés

Gyönyörű volt a túrós-tejfölös rész a tetején, halványan pirulni is kezdett, lekapcsoltam a sütőt, hagytam bent is pár percet, résnyire nyitva is utána, hogy ne hirtelen csapja meg a hideg levegő, de mégis összesett a teteje.


Mi az oka?


2018. szept. 15. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen süti volt? Recept?
2018. szept. 16. 00:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Kapros túrós.

50 dkg túró, 2 dl tejföl, 10 dkg cukor, 1 csom van.cukor, 3 tojás + felvert hab, egy csokor kapor.

2018. szept. 16. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ertem. Szóval liszt nélküli túrótorta, amit a velfert hab tesz légiessé.

Ez ilyesmik általában mindig összeesnek egy picit. Ha nagyon lapos csak akkor van probléma. Lehet, hogy vmelyik alapanyag nem volt megfelelő. Vagy a hab állaga. Vagy nem jó hőmérsékleten keszült.

2018. szept. 16. 01:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Tőlem nevezheted így is :):):)


160 fokon sütöttem.

2018. szept. 17. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Jojo. Csak összeraktam magamban a kepet. Nem tudom pontosan. Amit felsortam, barmelyik lehet. De az ilyesmik PICIt össze szoktak esni.
2018. szept. 17. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!