Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Konyhai praktikák

A kérdés

Honnan lehet tudni, hogy elkészült a savanyú káposzta? Megáll az erjedés, nincs több buborék?


Keress kérdéseket hasonló témákban: erjedés, káposzta, savanyú, fermentálás, kovász, tejsav, baktérium, gomba, probiotikum

 2018. dec. 29. 04:34  Privát üzenet  

A válasz
Meg kell kóstolni, és ha elég savanyúnak érzed készen van.

A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/2Időpont 2018. dec. 29. 07:34 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Az első napon is savanyú.

# 2/2Időpont 2018. dec. 30. 00:40 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Miért a kamrában a hidegben savanyították a káposztát nagyanyáink? Az alacsonyabb hőmérséklet miatt hosszabb idő alatt készül el.
40L-es cserép-hordót szeretnék fertőtleníteni. Bepenészedett, tavaly savanyú káposzta volt benne, most is azt szeretnék eltenni. Mit javasoltok?
Mit lehet köménymag helyett a káposztás ételekbe rakni puffasztás ellen?
Káposzta savanyításból kimaradt (nem fért már bele a hordóba) előre legyalult káposztával mit kezdjek?
Miért kell a káposztába cukor?
Tudtok jó cápás filmeket?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Konyhai praktikák rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!