Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kinek mi a titka, a jó lecsó...

Kinek mi a titka, a jó lecsó elkészítésében?

Figyelt kérdés

2023. máj. 23. 19:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
A végén üss bele pár tojást!
2023. máj. 23. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Lecsópaprika és sok hagyma. Készítettem már tv paprikából is, az konkrétan vízízű lett, hiába fűszerezgettem :(
2023. máj. 23. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Megfelelő mennyiségű hagyma, amit a paradicsommal elfőzök, mire beleteszem a paprikát. Semmi víz, sok sűrű zaft. Nagyon jó minőségű füstölt házi kolbász a végén, de már csak elzárás előtt 1 perccel.

Nagyon kell figyelni, hogy milyen paprikát veszünk, a vastag húsú, fényes vastag héjú paprika nem ó lecsóhoz, mert dől belőle a víz, szétrottyad, a paprika héjakat aztán lehet köpködni.

2023. máj. 23. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
A hagymát csak hosszában aprítsd fel és a paradicsomot csak a végén tedd bele amikor már a hagyma és a paprika megpuhult a rizset meg főzd külön és a végén keverd bele.
2023. máj. 23. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/19 anonim ***** válasza:
45%
szerintem a paradicsom minosege. nekem a lecsoba kolbasz nem valo... max tukortojas a tetejerre. virslit toleralom meg bele. a kolbasz es egy intenziv paradicsom ize egyutt szerintem sok.
2023. máj. 23. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kolbásszal szeretem, amit a hagymán átpirítok. De ez egyéni ízlés kérdése.
2023. máj. 23. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 qkker1 ***** válasza:
45%

"Lecsópaprika és sok hagyma. Készítettem már tv paprikából is,"


Azt remélem tudod, hogy a "lecsópaprika" megfonnyadt TV-paprika!

2023. máj. 23. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim ***** válasza:
67%

Füstölt szalonnán kell indítani a hagymát, mehet bele a bőre is habosra sütve.

1 egység hagyma 1 egység paprika 1/2 egység paradicsom az arány.

Ha bírod a csípőset akkor mehet az egész bogyiszlóiból - a legfinomabb így lesz. Ha kevésbé bírod akkor TV paprika + 1-2 hegyeserős.

A paradicsom mindegy, csak édes legyen, ne savanykás.

2023. máj. 23. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Kinek mi a jó lecsó. Én például tojásosan szeretem, mert nem szeretem a főtt paprikát és paradicsomot, így az segít javítani utóbbiak állagán. Amikor én készítem, nem rakok bele se kolbászt, se rizst. A zöldségek aránya is más-más ízt eredményez.
2023. máj. 23. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Én is csak a második félidőben teszem hozzá a paradicsomot.
2023. máj. 23. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!