Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A sushi séfek miért kopaszok?

A sushi séfek miért kopaszok?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy több japan sushi készítő mester is kopasz, igazából 6-ból 5 tar kopasz. Ez vajon miért lehet?

Gondolom sok sushit esznek, mivel ez az életük kb, és lehet, hogy a halban, illetve tengeri állatokban van valamilyen fajta anyag, amitől kihullik a hajuk? Még arra is gondoltam, hogy a sushiban lévő állat az ugye nyers, és lehet hogy azzal függhet össze, hogy a nyers, úgymond nem hőkezelt tengeri állatokban van valami, ami rosszat tesz a hajhagymáknak?


2023. júl. 13. 00:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne kerüljön hajszál a sushi-ba. Vagy mert így érzik jól magukat.

Alapanyagokkal, feldolgozottsagi fokkal (nyers) az égegyadta világon semmi összefüggés nincs.

2023. júl. 13. 04:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Pontosan, ahogy az 1-es írta, csak pont a lényeget nem mondta ki: direkt csinálják. Lenne amúgy hajuk, csak leborotválják, mert így egyszerűbb a higiénia.
2023. júl. 13. 06:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Kihullot a hajuk.
2023. júl. 13. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
És a többi japán konyhafőnök popsiig érő hajat visel, vagy ők is kopaszok?
2023. júl. 13. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 a helyesírásodtól.
2023. júl. 13. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!