Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Baj, ha kihagyom a szezámmagos...

Baj, ha kihagyom a szezámmagos csirkèből vagy az illatos, omlós csirkéből a keményítőt?

Figyelt kérdés

jan. 12. 10:15
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Azt szeretnék sütni, nincs otthon keményítő
jan. 12. 10:15
 2/23 anonim ***** válasza:
19%
Minek bele keményítő?
jan. 12. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/23 A kérdező kommentje:
Összes recept oldalon ezt láttam, hogy kell a masszába.
jan. 12. 10:22
 4/23 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem teszel bele, akkor vízes lé lesz alatta, nem szósz!

A legokosabb lenne, ha elmennél és vennél, de ha nagyon nem akarod, akkor megpróbálhatsz helyette fele annyi lisztet tenni hozzá. Ez is megköti a levét, de más lesz az állaga, illetve a lisztet legalább 10 percig kell fözni, hogy ne legyen lisztízü az egész, a kínai ételeknél meg éppen a gyors elkészítés adja a jellegét.

Szóval lesz belöle valami kaja, de ha utána nem ízlik, az nem a recwept hibája.

jan. 12. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

"Minek bele keményítő?"


Ez olyan szinten van, mintha azt kérdeznéd, a pörköltbe minek paprika.

jan. 12. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/23 anonim ***** válasza:
4%

A pörköltbe minek paprika?


Én pld nem rakok bele, fáj tőle a gyomrom.

jan. 12. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem muszaj de nem szoszos lesz hanem leves.

Ahogy elottem is irtak, helyettesitheted liszttel

jan. 12. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Lisztet tegyél bele, én már próbáltam és működött.
jan. 12. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/23 anonim ***** válasza:
10%

A szezám magoshoz nem is kell keményítő... Az a bundázott csirkemell.

A mázt a csirkefalaton a méz stb adja!

Szecsuánihoz szoktak keményítőt hogy a szósz sűrűbb legyen!

jan. 12. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/23 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk a bundás-mézes-szezámmagosat hívják szezámmagos csirkének. Pont tegnap ettem, úgyhogy biztosan így volt kiírva :D

Ilyet otthon is szoktam készíteni. De máshogy nem használok keményítőt, csak ezért meg nem veszek. Teljesen jó helyette a liszt. Édességekbe pedig a pudingpor jó keményítő helyett.

jan. 12. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!