Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kézműves dolgok miért nem...

Kézműves dolgok miért nem olyan finomak? Pl. Kézműves hamburger, nápolyi pizza

Figyelt kérdés
De a mesterpékek drága kenyere is száraz és savanyú. Kézműves sörök ihatatlanok. Egyedül a kézműves cukrászok tudnak finomabb cukrászati termékeket készíteni.
máj. 13. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak neked nem ízlik a kovászos kenyér és a karakteresebb sör.

Hamburgert meg többféle módon el lehet készíteni ahogy neked ízlik.

máj. 14. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim válasza:
50%
Mert már az ízfokozók, vegyszerek teljesen szétcsapták az ízlelőbimbóinkat, és nem tudjuk értékelni a valódi, természetes, gazdag ízvilágú ételeket, italokat. Nem csak a kézműves termékekre igaz. Próbálj meg szerezni valahonnan igazi, háztájról származó tejet, vagy olyan húst, ami állatkorában természetes körülmények között nevelkedett, hormonkúrák nélkül. A szádból ki fog fordulni, nem fogja bevenni a gyomrod. A szó szoros értelmében szoktatni kell magad hozzá, de ha hozzászoktál, érteni fogod, hogy mi a különbség a valódi tápanyag, meg az ipari szemét között... A
máj. 26. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!