Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogy kell hamburgert készíteni?

Hogy kell hamburgert készíteni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb így:


Veszel egy zacskó félkész hamburgerhúst, és hamburgerzsemlét, a coraban lehet kapni azt az igazi finom édeskés, fényes tetejű zsömlét 4 db-os csomagban, én azt szeretem a legjobban (ezek az 'amerikai' hamburgerzsömlék nagyon sz@rok, szétesnek, és nincs bennük semmi anyag, tehát nem is laktatóak).


Kisütöd a husit, beleteszed a zsemlébe és teszel bele zöldségeket, hagymát, paradicsomot, savanyúkáposztát, uborkát (bármit amit szeretsz), tehetsz még bele reszeltsajtot is, végén ketcup, mustár.


Hmm meg is éheztem.

2009. júl. 28. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim válasza:
84%

Szerintem is ez a módszer a legjobb! Amugy nem muszály reszelt sajtnak lennie.


jaajjj én is éhes vagyoooook :)

2009. júl. 28. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha jól sikerül,akkor valamikor meghívlak titeket ebédre :-D
2009. júl. 28. 16:58
 4/8 anonim válasza:
100%
Én is valahogy így szoktam, csak én a zsömit meggőzölöm cukros víz fölött.Puhább lesz sokkal és finomabb is. :D
2009. júl. 28. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim válasza:
100%
lidl-ben vedd a hamburgerhúst, az a legjobb és a hagymát is süsd meg: Tuti lesz:)
2009. aug. 7. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim válasza:
29%
Veszel a boltba szendvicset elvágod félbe, raksz bele salátát, majd arra vágsz kutyát, majd paradicsomot majd tojást majd macskát ujból saláta és kész az eredeti hamburger.
2009. nov. 7. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim válasza:
Azt a fényes tetjü zsemlét puffancsnak hívják :) Egyébként vigyázni kell ezekkel a fagyasztott húsokkal, rendszerint nagyon gagyik :S
2009. nov. 8. 03:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

szia


hú én csirkemelles hamburgert szoktam készíteni: csirkemellet csirkefűszerkeverékes olajban vagy szójaszószban pácolom, olajban megsütöm jó ropogósra.

hamburgerzsömlébe rakom a húst, rá egy szelet lapkasajt (a csomagolásán egy hamburger van, maga a csomag sötétkék, ez a legfinomabb hambiba sztem) a sajtra jön egy paradicsom, erre pedig majonéz.


MMMM. Kedvenc, a nyomába se ér a sok gagyi gyorséttermi hamburger.

2010. jan. 6. 01:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!