Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mitől lesz kocsonyás állagú a...

Mitől lesz kocsonyás állagú a kínai csípős-savanyú leves?

Figyelt kérdés
Már számtalan receptet kipróbáltam, tudom, hogy keményítő kell bele, de nekem mégsem lesz olyan mint a kínai büfékben. Az íz stimmel, de az állag nem akar összejönni....
2013. febr. 26. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2013. febr. 28. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
A keményítőnek kell legalább 90°C, hogy rendesen megolvadjon, csak akkor lesz kocsonyás. A b változat, hogy teszel bele velős csontot, csirkelábat, bőrt, ilyesmit, és hagyod, hogy a zselatintól kocsonyásodjon be. Én személy szerint eddig csak olyan cs-s levest ettem, amiben volt bőr, gondolom nem véletlen.
2015. jún. 10. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Aki valódi kocsonyás leves akar az szerintem áldozza rá az időt és a hozzá való alapanyagot int az utolsó válaszoló írta, "csont és bőr", amit lassan kell főzni éppen csak gyöngyözik, és sokáig, hogy kioldódjon a természetes zselatin.
2015. dec. 28. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Tudom régi kérdés, de nagyon fontos, hogy legyen meg a válasz! Az eredeti titkos alapanyag a tápiókakeményítő!!!!!!!! vízben kikeverve addig főzni, amíg áttetsző kocsonyás sűrű lesz, akkor azonnal lekapcsolni, és kész! :)
2017. febr. 17. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!