Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Indiai étteremben mivel...

Indiai étteremben mivel fűszereznek amitől a csirkehús vörös lesz kívül-belül?

Figyelt kérdés

Skóciában ettem ilyet, de nem tudom milyen fűszer volt...sült csirkeszárnyon volt.

az is lehet valami pácféle volt.



2013. márc. 23. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Tandoori csirke lehetett, abban pedig ételfesték adja azt a durva vörösséget. Az ízesítő fűszerek a szokásosak: gyömbér, garam masala, fokhagyma, bors, koriander.
2013. márc. 23. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen!


Igen, tényleg durván vörös volt.

Ilyet lehet enni vhol itthon?

Nagyon ízlett!

2013. márc. 23. 23:24
 3/4 A kérdező kommentje:

no, ilyen szine volt:

[link]

2013. márc. 23. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, akármelyik indiai étteremben kérheted. Nyilván a használt festék minőségétől és mennyiségétől függően a skála az általad linkelttől, mint extrém vég, terjedhet a narancssárgás-pirosig, mint pl. ezen a képen: [link] , én inkább ilyennel találkoztam eddig.
2013. márc. 24. 01:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!