Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A szójaszósz mitől sötét és...

A szójaszósz mitől sötét és mitől ízes, amikor a szójás ételek szerintem haloványak és íztelenek alapból?

Figyelt kérdés

2016. aug. 16. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

Az erjesztés csodákra képes. A nattónak is van íze, mondjuk annyira nem nagy szám.

Valóban nagy a változás, a szója szerintem is totál ízetlen, a szójaszósz pedig remek, már a minőségi.

2016. aug. 16. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az erjesztéstől
2016. aug. 16. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Karamellel szinezik, mint a kólát.
2016. aug. 16. 23:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
és anélkül lenne íze?
2016. aug. 17. 10:37
 5/5 link23 válasza:
28%
Mond nektek valamit szinezékek és ízfokozok
2016. aug. 25. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!