Ételek, italok - Gyakori kérdések
Körülbelül 10-20 centis hal, aminek sütés után ropogósak a szálkái és egyben meg lehet enni, mi ennek a halnak a neve?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Elfelejtettem megmelegíteni a zselatint, így csak sima duzzadt állapotában tettem bele a túróba. Így a sűrűbb állag már biztos, hogy nem lesz meg?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
0
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!