Ételek, italok - Gyakori kérdések
Lé csalamádéhoz, ami nem túl ecetes és nem kell utána dunsztolni sem. A savanyúsághoz és a csalamádéhoz más lére van szügség?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
SOS! Túl sok ecetet tettem a szilvalekvárba és most savas. Mit tegyek, még most fő, el fog párologni belőle?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Hogyan értessem meg a szüleimmel, hogy nem szeretem a húst? (Vega sem vagyok van amit szeretek)
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
4
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!