Ételek, italok - Gyakori kérdések
Nemrég olvastam itt egy lángosról, amibe csak liszt és kefír kell. Nem találtam neten, leírná nekem valaki a pontos receptjét?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Mért ragad össze a tésztám miután kifőztem? Akkor a vizbe tegyem az olajat és nem fog össze ragadni?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Mit rontok el? Nem tudok palacsintát sütni. Mindig túl hígra csinálom és szétszakad a tészta, meg a széle nagyon száraz lesz. Honnan lehet tudni, hogy mikor jó a sűrűsége?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
8
Palacsintajellegű receptet keresek, amit bő olajban kell kisütni hol találok és mi a neve?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Azt a raffaello receptet keresem, amelyik vmelyik magazin különszámában jelent meg. Pontosan nem tudom, melyikben. A recept nem tejport, hanem sűrített tejet írt...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
A konzerves gombának vagy más kozervnek a levét is bele öntöm az étel készítésekor majd elpárolog vagy leöntöm róla?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!