Ételek, italok - Gyakori kérdések
A savanyúságokat (uborka, káposzta, csalamádé, cékla, töltött paprika) lehet tejszínhabrózsával díszíteni?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
6
Gázsütő alsó, középső, felső rácsát melyik ételek sütésénél használjuk? Mikor alkalmazzuk a légkeveréses formát?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
12-re itt vannak a váratlan vendégek. Van itthon füstölt csülköm! Hogyan csináljam meg? Étteremben ettem vmi pékné módra féleséget, olyasmit szeretnék! Zsír vagy...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Van itthon pulykamellfilém és sampinyon gombám. Mit készíthetnék ebből holnap ebédre ami egyszerű és nagyszerű?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Shrek nevezetü sütibe mandulaaromát kell tenni, de nekem nem zöldült be. Sárga maradt. Mi az oka és mit tegyek, h zöld legyen?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
Amikor fekete teát készítek -több fajtánál is ugyenez volt- ilyen fehér kis réteg képződik a tetején. Miért van ilyen fehér "fátyolszerű" anyag a tetején? Mi az tulajdonképpen?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
2
Ha valaki annyira nem szereti a spenótot, hogy rosszul van tőle (menzás rossz tapasztalatból alakult ki), van esély rá, hogy egyszer mégis kap olyan házilag...
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
6
1
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!