Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Vegetarianizmus

A kérdés

Mártogatós zöldségrecepteket írnátok? Láttam főzős műsorokban, de nem emlékszem már rá, répa, meg spárga volt valamilyen szósszal, de meg kell párolni őket?


 2012. ápr. 16. 19:04  Privát üzenet  

A válaszok

amit mártogatsz a szószba, azt nem kell megpárolni, vékony csíkokra vágod és nyersen mártogatod

szószokat pedig mártogatós címszóval rengeteget találsz a neten



A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/5Időpont 2012. ápr. 16. 19:24 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Persze!


Majonézes Brokkolinak hívják.Recept:


Egy kis majonézt raksz tálba, majd kiveszed a hűtőből a brokkolit, és mártogatod. Jó étvágyat!



A válaszíró 46%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/5Időpont 2012. ápr. 16. 20:03 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, tényleg egyszerű recept, csak mártogatós szószra gondoltam, nem sima majonézre, azt nem szeretem. Találtam párat neten, de nem az igaziak, ilyenekre gondoltam, hogy avokádókrém, meg ilyesmi, de nem találtam. Azért köszi!

# 3/5Időpont 2012. ápr. 16. 20:06 Privát üzenet

[link]

ez a legelső dolog volt amit kiadott a google, amikor beírtam, hogy avokádókrém. Mártogathatsz bele mondjuk újhagymát.



A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/5Időpont 2012. máj. 10. 20:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Bár én toasttal szeretem az ilyeneket.

A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/5Időpont 2012. máj. 10. 20:13 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Többszöri próbálkozásra sem sikerült megcsinálnom a spárgát, az alsó része fás és rágós maradt, mit csináljak, mi a megoldás?
Mihez hasonlithato a sparga ize?
Megmaradt sok főtt répám és zöldségem. Mit készítsek belőle, ami nem húsos?
Ha a levest nem szűröm át (répa, hús. Stb) hamarabb megromlik?
Répa és krumpli meddig bírja 20 fokon? (magyarul hűtés nélkül)
Mi az a zöld valami, amit a filmekben mindig rágcsálnak? Úgy néz ki, mint a spárga, de azt meg lehet enni magába, mintegy nassnak?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Vegetarianizmus rovatból








Minden jog fenntartva © 2018, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!