Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért használ Magyarországon...

Miért használ Magyarországon minden cukrászda növényi habalapanyagot tejszín helyett, margarint vaj helyett?

Figyelt kérdés
Kizárólag a kisebb költség és stabilabb hab miatt? Borzasztó íze és állaga van az ezekkel készült süteményeknek, így nem is eszek cukrászdában. Tudtok cukrászdát, ahol vajjal és tejszínnel dolgoznak?

2020. szept. 16. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9, nyugi, sok minden massal is kiszurnak. Lehetetlen dolgok...Paprikas!csipsz...

Löncs..

2020. okt. 13. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!