Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Baristák, kávészakértők,...

Baristák, kávészakértők, melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Van egy jó presszógépem, de átmenetileg pár hétig vagy egy egyszerű kapszulásat vagy egy elektromos "kotyogósat" tudok használni, ehhez van darálóm. Ezek közül melyikkel lehet jobb kávét készíteni? Ízre nekem a kotyogós jobb, közelebb áll a kávéélményhez, de pont a kapszulás áll közelebb a presszógéphez, ha jól tudom. Azt se tudom, a kotyogós nem egészségtelenebb-e vagy annak mik a hátrányai, ami miatt sokan szidják? Tehát ebből a kettőből melyiket ajánlanátok inkább, melyikkel lehet jobb kávét főzni?
2022. okt. 2. 11:06
 1/1 anonim ***** válasza:
A kotyogóssal az a baj, hogy ott egy kicsit "megég" a kávéörlemény. Az ízén lehet is érezni. A kapszulás krups mindenképpen jobban ajánlott.
2022. okt. 6. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!