Szeretitek, értékelitek, ha egy vendéglőben, étteremben élő cigányzene van?

válasza:

válasza:

válasza:Mindenféle élö zene idegesít - ha élö zenére vágyom, akkor elmegyek egy hangversenyre vagy koncertre -, még a nem-élö zene is elég zavaró, föleg, ha hangos. Egyébként ha enni akarok, akkor nem hallgatok zenét, ha meg nem egyedül megyek, akkor beszélteni is szoktam, és rettentö fárasztó, amikor túl kell kiabálni a zenét. Meg az sem mindegy, hogy az emberek izlése igen eltéröl, egy nem neki megfelelö zene csak kínzás.
Rendesebb helyeken nincs zene, nem csinálnak háttérzajt, böven elég a vendégek beszélgetése általi hanghatás

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Arra gondoltam, hogy legjobb megoldás az lenne, ha szólnék a sofőrnek, hogy az ő kötelessége a szabályok betartatása. Vannak bizonyos utazási feltételek, amik MINDENKIRE vonatkoznak. Eléggé zavaró, hogy a magyar emberre azonnal rászólnak, nem ritkán bunkók velünk a...
Légyszi az írjon aki biztosan tudja.Köszönöm ha olvassátok a kérdést.
Vagy teljesen kihaltak az ilyen helyek?
Gondolom függ attól is, hogy egy prímás egyedül játszik, vagy van 4-6 zenész, meg attól is, mennyire drága, "előkelő" hely. Ha példákat írnátok, az jó lenne, de mondjuk egy átlagos árakkal működő étteremben Budapesten (4-7 ezer egy vacsora/fő).
Külföldi vendéget szeretnék vinni, de nem szeretem a tipikus túristàjra szakosodott helyeket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!